fredag, juli 31, 2009

Det finns två saker jag avskyr...

mer än allt annat. Det ena är att motionera och det andra är att vara hungrig. Därför är läget perfekt just nu, mätt efter middagen ligger jag i soffan å kollar på DN-galan...

Kyckling med kryddsmörsås gör vem som helst mätt o glad ;-)

BTW är snart inne på vecka #2 nu med kyckling+smör endast, funkar helt ok. Framför allt har jag benkoll på vad jag äter och hur mycket.. trust me, över 100gr smör per dygn är tufft, går bara vissa dagar.

5 kommentarer:

hemul sa...

Då måste du äta alldeles för mycket kyckling! ^_^

Du har så coolt namn så jag var tvungen att klicka på det (hos kostdoktorn).

hemul sa...

Men jäsingen vad mycket du har gått ner! Avunsjuk är jag. Har du kört med kaloriunderskott hela tiden eller bara nu på slutet?

fuldrutt™ sa...

Jag vet inte, har inte räknat kalorier förrns nu på slutet och då räknar jag inte egentligen heller utan är mer nyfiken på "vad det blev"... Det enda jag räknat är kolhydrater och sett till att vara under fem gram per dygn, helst ännu lägre...

Det har varit skitenkelt, hur svårt kan det va att äta när man är hungrig, tills man är mätt... skita i vad klockan är, inte äta lunch för att klockan är tolv, utan äta när man är hungrig oavsett vad klockan är och hur längesedan det var man åt senast... sprättlätt.

hemul sa...

Inte svårt alls, det gör jag varje dag. Men alla går inte ner av det.

Hade ju hoppats på ett hett tips nu då, men hur som är det roligt att höra att det funkar så bra för en del, t.ex. dig. Jag tror det har en del att göra med kön, ålder och andra hälsoproblem, som t.ex. sköldkörtelskit, att det inte funkar så bra för en del av oss. Men piggare och friskare blir man ju ändå, så situationen är ju ivf bättre än innan. Mycket bättre.

Walle sa...

Intressant. Lycka till!