måndag, augusti 31, 2009

Livet går vidare...

Sån, nu är det mesta avklarat. Farsan ligger i marken, gravsten är beställd, haft ett möte med banken och kvarstår endast bouppteckning. Det blir antagligen en lite halvklurig sådan eftersom morsan o farsan hade äktenskapsförord vilket gör att en del saker ska gå direkt till barnen (mig och systeryster) utan att passera morsan profithungriga händer ;-)

LCHF-mat blir det som vanligt, har ju inga problem att få det att gå runt även i en stökig vardag med begravningar och skit, vill ju inte ens ha tårta/kaffebröd och smörgåstårtan går fint att äta bara pålägget på. Har antagligen gått ner lite till men det får anstå tills på torsdag. Har dock helt frångått kyckling-å-smör-kosten men det var säkert inte av ondo. Ska till farbror hälsogubbe via jobbet nästa vecka, sist jag var där vägde jag 117kg, och han var orolig för mina kolesterolvärden (haha...) så det ska bli spännande att se vad han ska oroa sig för nu...

Vad säger du Farsan? Kan du se ditt hus därifrån?

1 kommentar:

Goran sa...

Ja det där har man gått igenom i år också. Morsan trillade av pinnen när hon ringde efter ambulans till sin hjärtsjuke gubbe.