söndag, juni 21, 2009

LCHF on the road?


Drar iväg på långtur i veckan, det blir tält, norrland och mc-träff i drygt en vecka. Sitter och funderar på hur man ska bära sig åt. Snabbmat funkar ju, det vet jag. Man får beställa "specialare" så fixar det sig, men käk man tar med ut i buschen? Tidigare resor har det blivit mycket mjukt tunnbröd och mjukost på tub, på det kan man leva länge plus att det går att handla på mackarna. Mjukosten är ju oftast ok faktiskt, undrar om det finns ägg på mackarna i norrlands inland? Koka ägg kan man ju göra på trangian och kanske en tub majonäs? Undrar hur länge ägg o majonäs står sig utan kyl? Är det bättre att förvara ägg kokta eller okokta när man inte har kylning? Nån som vet?

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag har alltid mina råa ägg i rumstemperatur, tom de kokta håller sej över dagen utanför kyl. Luktar de ok så brukar de smaka ok. Det enda som kan hända är att gulan blir lite grön.